רחל דבח, מנהלת מערך המזון של המרכז הרפואי הרצוג בירושלים

ביומיום מופקדת רחל על הבישול למאות מטופלי המרכז הרפואי ולצוותים הרפואיים. מאז תחילת המלחמה מפקדת רחל במטבח של המרכז הרפואי הרצוג על חמ"ל מתנדבות ומתנדבים, שאחראי על אפיית מאות חלות טעימות וטריות לחיילי צה"ל מידי שבוע. מספרת רחל: "כשפרצה המלחמה, רציתי לעשות ולתרום. פניתי להנהלת המרכז הרפואי בבקשה להשתמש במטבח המרווח והחדש, שנבנה לאחרונה לאפיית … המשך לקרוא רחל דבח, מנהלת מערך המזון של המרכז הרפואי הרצוג בירושלים